Kedves Hallgató, Jelentkező!

Folyamatban lévő és induló OKJ képzéseink kontakt órái digitális oktatás formában valósulhatnak meg!

Vizsgázók részére:
A kihirdetett OKJ-s vizsgák megszervezése és lebonyolítása a Magyar Közlöny 55. számában 2020. március 26-án megjelent és 2020. március 27-én hatályba lépet az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 70/2020. (III.26.) Korm. rendelet alapján az alábbiakban követendőkről tájékoztatjuk:

  • A veszélyhelyzet időtartama alatt iskolarendszeren kívüli képzések esetén szakmai vizsga nem szervezhető.
  • Azok a szakmai vizsgák, amelyeket a Korm.rendelet hatálybalépése előtt bejelentettek a MER rendszerbe, de még nem kezdtek meg, az elektronikus vizsgarendszerben le kell mondani.
  • Azok a bejelentett szakmai vizsgák, amelyeket a Korm. rendelet hatálybalépésekor már megkezdtek fel kell függeszteni és legkésőbb a veszélyhelyzet megszűnését követő 60. napig be kell fejezni

Irodánkban a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel, de telefonon és e-mailben továbbra is állunk rendelkezésükre.